Om Rumakustik

Den akustisk rådgivning sker i tæt samarbejde med andre fagområder, da et godt byggeri er resultatet af tværfaglig indsats.

Om Rumakustik

RumAkustik er etableret af akustiker Emine Celik Christensen i 2020. Emine har en BSc. i arkitektur, samt MSc indenfor bygningsfysik med speciale i akustik. Hun har arbejdet indenfor bygnings- og rumakustik siden 1998 og har tidligere arbejdet hos bl.a. Rambøll, Niras, Vejdirektoratet, Rockwool International og ved Aalborg Universitet.

RumAkustik er beliggende på Frederiksberg og deler lokaler med JJW-arkitekter og andre virksomheder i Værkstedet på Finsensvej 78. RumAkustik udfører projektering af bygnings- og rumakustik og har erfaring med kompetencer af projektering og bygherrerådgivning inden for kontor og erhvervsbyggeri, skoler, institutioner, boliger. Kunderne er primært arkitekter, entreprenører, bygherre og myndigheder.


Vores værktøjer

Vi benytter avancerede projekterings- og modelleringsværkstøjer til bestemmelse af de relevante akustiske parametre. Vi hjælper ofte vores kunder med at finde optimerede løsninger for akustik og lydforhold i forskellige bygnings typer f.eks. kontorer, konferencelokaler, undervisning byggeri, daginstitutioner, sundhedsbyggeri foyer-områder, industrilokaler, hoteller m.v. Vi bidrager med;

Lydisolering
Rumakustiske forhold
Støj fra installationer
Facadeisolation

Emine Celik Christensen
Akustiker & Arkitekt
Indehaver af RumAkustik ApS

Kom i kontakt

Hovedkvarter

  • Værkstedet
  • Finsensvej 78,
  • 2000 Frederiksberg
  • Danmark