Udtalelser

Hvad har folk sagt?

Et solidt, tillidsfuldt og gensidigt samarbejde er vigtigt i denne branche. Vi har været så heldig at samarbejde med mange spændende personligheder. Se her, hvad de har ment om Rumakustik ApS.

Udtalelser


 • Benny E. Uhlmann

  Arkitekt M.A.A

  ” Det kræver gode rådgivere på alle fagspecialer for at bygherren får indløst alle sine forventninger og drømme. Det har altid været kundens behov der har været i fokus når vi har arbejdet med projekterne. Når teamet samles, er alle fagspecialer vigtige, hvad enten det er arkitekter eller de tekniske fag, således også indeklima herunder lys og lyd.

  Allerede i projektets tidlige faser og programmering skal krav og forventninger til lyd og akustik med. Der skal analyseres og træffes beslutninger, beslutninger der har helt afgørende betydning for hvordan trivslen og dagligdagen i byggeriet opleves. Det stiller store krav til rådgiver, der skal gå ind i samarbejdet med ide og konceptudvikling og videre med helt faktuelle beregninger. Det kræver indsigt i mange forskellige discipliner.

  Emine har bidraget på forbilledlig vis, med alle disse rådgivningsydelser fra koncept til udførelse og indflytning. Det gælder i boligprojekter bl.a. senest med Betty Nansens Alle for Frederiksberg Kommune, i produktionsbygninger med Skaldyrsforskningscenter for DTU på Mors og en række andre projekter Rambøll arkitekter har projekteret i samarbejde med Emine.

  Emine har stor viden om hele det store den store palette akustik og støj dækker. Du møder altid Emine med energi, stor hjælpsomhed og et dejlig smil. Og derfor giver jeg den varmeste anbefaling.”

 • Søren Munck Rasmussen

  Partner hos BygherrePartner

  ”At samarbejde med Emine er altid en god og værdiskabende oplevelse. Emine formår at kombinere hendes akustiker og arkitektbaggrund, således at man som modtager oplever at slutresultatet er helt i top. Denne kombination var især værdifuld i forbindelse med de auraliseringer, som Emine udførte for os.”

 • Ingeborg Okkels

  Lydkonsulent og lydforsker hos Lydværk

  Det har været en stor glæde at arbejde sammen med Emine Celik Christensen! Under vores workshop om Lyd, akustik og arkitektur på Arkitektskolen Aarhus i marts 2020, kom Emines store viden om både akustik og arkitektur os alle til gavn samt hendes store indsats med at vise de studerende hvordan man bruger lydsimuleringsprogrammet ODEON, hvilket åbnede de studerendes ører, øjne og sind op for hvordan akustik fungerer i arkitektur.

  Jeg glæder mig rigtigt meget til at arbejde med dig igen i fremtiden, Emine, på vores fælles rejse ind i akustikken og arkitekturen med åbne ører og sind.


Har du en mening om os?

Vi vil altid gerne høre, hvordan du har oplevet samarbejdet. Skriv gerne en mail med dine tanker. 

Vi samarbejder med:

Skala Arkitekter
Lydværk
BygherrePartner
Kjær Architecture

Emine Celik Christensen
Akustiker & Arkitekt
Indehaver af RumAkustik ApS

Kom i kontakt

Hovedkvarter

 • Værkstedet
 • Finsensvej 78,
 • 2000 Frederiksberg
 • Danmark